Emadepäevaks kinkekaart

Iga ema on täiuslik ja parim, ta on tähtsaim inimene meie elus. Armas traditsioon emadepäeva näol on suurepärane võimalus, teha see päev eriliseks. Lilled ja ilusad asjad on hetkeliselt kaunis žest, kuid meil on veelgi parem mõte – tehke kingitus, mille väärtus aastatega aina kasvab. Mälestused on need, mis võimaldavad rännata ajas tagasi ning elustada hetki, mis kipuvad tuhmuma. Pildid tema ägedast perest, panevad ta naeratama ka aastaid hiljem. 

Oleme teile kujundanud ilusad kinkekaardid, mida võimalik saada nii digitaalselt kui ka väljatrükituna ilusas ümbrikus. Soovi korral saad kohandada teksti kinkekaardil nii kuidas sulle sobib.

“Moms are the people who know us the best and love us the most.”

- Unknown

Fotosessioon

Kas teie peres on samuti nii, et ema on see, kes alatihti pildistab ning albumeid vaadates, teda justkui polekski olemas? On aeg teha muudatusi ja luua mälestusi, kus ema on piltide koos perega. Just nii loote uue traditsiooni, kus kogute mälestusi mida üheskoos armastusega meenutada.

“If you’re a mom, you’re a superhero. Period.”

– Rosie Pope

Kingitus kallimale.

Emadepäev on mõeldud kõigile emadele – nii enda kui sinu laste. See on päev, millal saad oma kaasale öelda, kui tähtis roll on temal sinu elus. Te olete perekond ja see on siin ilmas kõige olulisem. Tehes kingituseks fotosessioon oma kallile naisele, kingid sa kaunid mälestused kogu perele.

“Everything has changed, and yet, I’m more me than I’ve ever been.”

– Iain Thomas