Jõulupildistamine fotostuudios

pildistamine stuudios

ÕULUD FOTOSTUUDIOS

 

Soovime jäädvustada Sinu päris jõulutunnet ja traditsioone
Otsustasime, et meie stuudiosse ei tule sel aastal suurt kunstlikult ehitatud suurt jõulunurka.Kuid miks? Kuna see ei anna meie külaliste päris jõulutunnet ja traditsioone edasi. Igal perel on oma traditsioonid ja igal inimesel oma seosed pühadega.Me ei soovi, et kingid vanaemale taaskord uue jõulukaardi, mis on tehtud kunstlikuskeskkonnas. Me soovime, et võtad sel aastal oma vanemad ja vanavanemad stuudiosse kaasa,koos enda päris jõulutraditsioonide ja -mälestustega. Olgu need eelmisel aastal jõuluvana (loe:vanaema) poolt kingitud villased sokid, jõulumuinasjutud, koos küpsetatud plaaditäis piparkookevõi pehme ja kallis kaisukaru, kes igal pool kaasa käib. Oluline on, et see on Sinu pere jõulutunne.
Ühine stuudio külastamine on hea võimalus oma selle aasta mälestuste jagamiseks. Tule räägi teistele oma hobidest ja harrastustest. Kui oled suur reisimise sõber, siis võta kaasa reisialbumid ja põnevad lood, mida võibolla kõik pereliikmed veel kuulnudki ei ole. Veel parem, kui igaüks võtab kaasa oma lemmik-esemed ja te räägite stuudios üksteisele oma selle aasta
ettevõtmistest. Ühise avastamise käigus sünnivad uued lood ja kaunis mälestus fotosessioonist. Jõulud on meie jaoks helge ja rõõmus aeg. Aeg näidata oma lähedastele, kui olulised nad Sinu jaoks on!

JÕULUD FOTOSTUUDIOS
Sobib pere või suurema seltskonna pildistamiseks
Pildistamise kestus: 1h
Paketis 20 pildifaili*

JÕULUDE MINISESSIOON
Sobib väiksema pere, kuni 3 inimese pildistamiseks
Pildistamise kestus: 30min
Paketis 10 pildifaili*
Kõikides pakettides on pildifaile võimalik juurde tellida – 7€/tk.