TOOTEKATALOOGI PILDISTAMINE MODELLIDEGA

 

Stuudio35-s toimus brändi Kana särgid tootekataloogi pildistamine, mille fotograaf oli võimalus olla just minul, Hanna Mariil. Kogemus oli ülimalt positiivne: on meeldiv teha tööd, kui modell on professionaalne ning ei ole vajadust muretseda, et kliendiga kokku lepitud tunni sees ei jõua kogu kataloogi üles pildistatud. Seega ei kulunud juhendamisele kuigi palju aega.

Nimelt on ajaraamides püsimine fotograafi tööülesannete juures äärmiselt oluline, kuna alati säilib võimalus, et samal päeval on mõnel teisel fotograafil kokku lepitud fotostuudios juba järgmine kohtumine ning ruum on selleks vaja õigeaegselt vabastada. Seekord teadis põhimodell aga täpselt, et iga kaadri sisse võiks mahtuda uus poos – 1 kaader, 1 poos – ning ajaraamis püsimine ei osutunud kuigi keeruliseks.

TOOTEFOTOD KANALA SÄRGID KODULEHEL


Valminud pildid olid superägedad ning mulle tundub, et ka tellija jäi töötulemusega rahule.

Fotograaf Hanna Marii Ilves